Lisa Slegers

Travel Designer

Als je van kinds af aan droomt van reizen, dan is werken bij Connections als een droom die uitkomt. Dagelijks de reisdromen van anderen waarmaken en reizen uitstippelen, het is mijn passie.

Meer over Lisa ...

Lisa werkt nu een dik jaar bij Connections in Brugge en zag al heel wat van de wereld. Vooral Jordanië wist haar helemaal in te pakken.

De slogan van Connections ‘Life is more intense when you travel’ zit me als gegoten. Reizen zorgt voor prikkels die je denken en zijn beïnvloeden. Reizen maakt van jou een gelukkiger mens. Zonder reizen zou het leven helemaal niet hetzelfde zijn.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Slapen onder de sterrenhemel van Wadi Rum in Jordanië. Letterlijk en figuurlijk hemels.“
Lisa Slegers – Travel Designer @ CONNECTIONS Brugge

Bestemmingen aangeraden door Lisa

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.