Maverick Saenen

Travel Designer

Maverick Saenen dat is één brok passie voor de Aziatische cultuur. Al 4 jaar enthousiasmeert hij de reizigers in onze reiswinkel te Leuven.

Meer over Maverick ...

Van het meer traditionele Sri Lanka tot grote steden als Tokio, Seoul en Hong Kong. Dit is de natuurlijke biotoop van Maverick.

Reizen draait voor mij om de spanning van het ontdekken van nieuwe culturen. Die herinneringen blijven eeuwig bij. Kijken hoe anderen in het leven staan, dat verveelt nooit.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Ga in de Golden Circle zeker langs bij de Secret Lagoon“
Maverick Saenen – Travel Designer @ CONNECTIONS Leuven

Bestemmingen aangeraden door Maverick

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.