Thalia Stuer

Travel Designer

Reizen dat is voor mij pure passie, lekker eten en heel wat lachen. Mijn favoriete bestemming? Mexico vond ik top, maar het beste moet ongetwijfeld nog komen. Bring it on!

Meer over Thalia ...

Thalia mag dan nog geen jaar voor Connections werken, het reisvirus heeft haar stevig te pakken.

Doe mij maar een fijne citytrip waarbij ik smalle steegjes kan induiken. Maar ook voor een stevige wandeltocht, een cocktail op het strand of alles wat met de lokale keuken te maken, sta ik altijd klaar. Marrakech, Miami of Berlijn, mij maakt het niet uit, als het maar reizen is.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Pure relaxreis! Boot genomen naar het eiland Saona , top om te snorkelen en te duiken“
Thalia Stuer – Travel Designer @ CONNECTIONS Beveren

Bestemmingen aangeraden door Thalia

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.