Stef Geens

Travel Designer

Stef? Dat is elke minuut genieten tijdens zijn reizen. Hij is nog geen jaar aan de slag bij Connections en spring zeker eens de Connections reiswinkel binnen op Brussels Airport als je wil kennismaken.

Meer over Stef ...

Mensen laten proeven van reizen en ‘Make everyday exciting’, dat typeert Stef.

Nieuwe plekken ontdekken, zowel dichtbij huis als verder weg, dat is helemaal mijn dingen. Even compleet loskoppelen van de wereld en genieten van een ander land in al zijn facetten.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Bezoek ook het oude Dubai en neem de ferry om de skyline te kunnen bewonderen vanop het water“
Stef Geens – Travel Designer @ CONNECTIONS Airport

Bestemmingen aangeraden door Stef

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy