+32 (0)70 23 33 13

-

Krijg je niet genoeg van de sneeuw? Zin in een winters avontuur? Trek je snowboots aan en voorzie je neus alvast van een sjaal tegen die snijdende wind. Op de hondenslee suizen de brokken sneeuw rond je oren terwijl je elke bocht tot in je diepste voelt. Die husky’s kunnen er wat van!

Vrouw streelt husky die haar hondenslee zal trekken in Lapland op haar last minute vakantie van Connections

Waar in Lapland op de hondenslee?

Die snowboots bewijzen meteen hun nut op de husky safari in Lapland! Spring de slee op en baan je een weg door kraakverse sneeuw in de adembenemende Lapse natuur. Je sjeest de poolcirkel zo over op je onvergetelijke last minute vakantie. Wist je dat husky’s je uren kunnen voorttrekken op de oneindige sneeuwvlaktes zonder moe te worden? De arctische koude kan je niet deren omdat je je nog nooit zo vrij voelde. Wedden dat je niet wil terugkeren? 

Hondenslee trekt reiziger voort weg van de zon in Lapland - Connections

Welke hondenslee kiezen in IJsland?

Liever bergen, dalen en gletsjers verkennen met de wollige viervoeters? Boek dan meteen je last minute vakantie naar IJsland en race door de wilde toendra. Wie weet nemen ze je mee naar het IJslandse Noorderlicht of tonen ze eeuwenoude gletsjers van dichtbij. Wist je dat je in IJsland ook zonder sneeuw op de hondenslee kan springen? 

Hondenslee trekt je richting zonsondergang in IJsland – Connections

Hoe ver met de husky in Canada?

De groenbruine bossen van de Canadese wildernis bewijzen waarom het land alom gekend staat als ‘The Great White North’. In Noord en Zuid ontdek je de onoverwinnelijke natuur aan topsnelheid in de achterban van je hondenteam. Hun roffelende poten klinken net als je hartslag terwijl je in de poederige sneeuw van je intense ervaring geniet. Voel de adrenaline door je lichaam rushen op je onvergetelijke last minute vakantie.

Hondenslee rent door de sneeuw richting Noorderlicht - Connections

Klaar voor metersdikke sneeuw, adembenemende wildernis en speelse husky’s op je pad? Boek meteen je last minute vakantie naar winters avontuur op connections.be, in een van onze travel shops of via het customer service center.