+32 (0)70 23 33 13

-

’s Werelds meest bekende bezienswaardigheden staan bovenaan ieders lijst. De Verenigde Staten barst van cultuur en geschiedenis waar je je helemaal kunt door laten meeslepen. Laat je in de watten leggen in het charmante South in hartje New Orleans, bezoek de geboorteplaats van een van de machtigste naties ter wereld in Philadelphia of bewonder natuur, geschiedenis en keuken in Boston. Met de self drive last minutes van Connections zie je dingen waar je alleen maar van droomde.  

Zonsopgang in een historisch park in hartje Boston met last minutes van Connections

Waarom Boston bezoeken?

Boston bruist van het leven, maar leidt je ook rond in diepgewortelde geschiedenis. De rijke stad in New England bij de kust huisde de eerste Amerikaanse kolonies bij de geboorte van de wereldmacht. De combinatie van eeuwenoude geschiedenis en wereldse inwoners vind je nergens anders. Op het Freedom Trail bewonder je zestien van de meest authentieke bezienswaardigheden uit de Amerikaanse geschiedenis. Trek met je last minutes naar het exclusieve Beacon Hill voor de gezelligste wandeling tussen de rode bakstenen huizen of bewonder de Boston Harbor waar de Amerikaanse Revolutie begon.  

Man neemt een foto van de Charles River in Boston met last minutes van Connections

Wat is er te zien in New Orleans?

De Southern Charm van de zuidelijke Amerikaanse staten klinkt je ongetwijfeld bekend in de oren. Dobber met een van de wereldberoemde stoomboten de Mississippi af voor die authentieke New Orleans ervaring. Met je last minutes naar de geboorteplaats van jazz laat je je overspoelen door haar warme klanken op de typisch Franse-koloniale boulevards. Zin in de plaatselijke specialiteit? Een kom pittige gumbo verwarmt je van binnen naar buiten tijdens je bezoek aan de stad vol soul.

Koppel geniet van de jazzmuziek van een straatmuzikant in New Orleans met last minutes van Connections

Wat is er zo mooi aan Philadelphia?

Waar Boston het startschot gaf voor de Amerikaanse Revolutie en New Orleans zich de geboorteplaats van jazz mag noemen, is Philadelphia de stad waar alles begon. Vaak overschaduwd door het enorme Washington D.C wordt de historische plek onterecht vaak vergeten. De Founding Fathers stelden hier de Onafhankelijkheidsverklaring én de grondwet op. Je bewandelt hier de oudste straat van de volledige Verenigde Staten terwijl geschiedenis uit elke voeg sijpelt. Die last minutes brengen je zo terug in de tijd.

Toerist neemt foto van de skyline met smartphone van Philadelphia met last minutes van Connections

Waar kan ik meteen mijn last minutes naar de wereldberoemde bezienswaardigheden van de Verenigde Staten boeken? Bezoek connections.be, een van onze travel shops of het customer service center.