+32 (0)70 23 33 13

-

Felle kleuren en neonlichten in het drukke stadscentrum van Tokyo zag je al. Je wilt doen, niet zien. Heb je geen schrik om je handen eens goed vuil te maken? Wil je down and dirty het echte Tokyo leren kennen? Boek goedkope vluchten en zet je wekker vroeg genoeg voor de zilte geur van de grootste vismarkt ter wereld of vang je eigen lunch.

De wereldberoemde Tsukiji Vismarkt waar de vissers en visverkopers al vroeg in de ochtend klaarstaan. Bezoek de Market met goedkope vluchten van Connections.

Wat vind ik op Tsukiji Market?

Voor dag en dauw uit de veren? Met plezier voor een gegidst bezoek aan de Tsukiji Market, de grootste vismarkt ter wereld. Schreeuwende marktkramers, luid onderhandelende sushichefs, zout aan je schoenzolen en de zeelucht van verse vis. Meld je op tijd aan voor de spannende tonijnveiling waar tonijn van monsterlijke proporties per opbod de deur uitzwemt. Zelf zin in een hapje? Op de markt zelf krijg je wriemelende tentakels en spartelverse filets op je bord

Veilingmeester veilt enorme tonijnen op de visveiling van de Tsukiji Market in Tokyo.

Waar kan ik zelf mijn handen vuil maken?

Zin in meer door je bezoek aan de vismarkt? Steek je handen uit de mouwen en slijp je messen voor een exclusieve les sushi maken. Die vis van daarnet fileer je professioneel met een door en door getrainde sushimeester aan je zijde. Rol je heerlijke brokjes zalm, tonijn, baars, brasem of andere zwemmer door aromatische rijst en maak je eten van begin tot eind gewoon zelf

Handen maken zelf sushi met witter rijst en rauwe vis.

Wat als ik liever zelf mijn vis vang?

Geen probleem! En je hoeft niet eens een boot te huren. In het unieke conceptrestaurant Zauo eet je tussen de rondzwemmende vissen. Honger? Ga dan maar vangen! Gooi je hengel uit en hopelijk sla je je favoriete vis of het grootste exemplaar aan de haak. Je boekt toch geen goedkope vluchten naar Tokyo voor minder? Vraag je vis gestoomd, gegrild, gebakken, gewokt of in de meest verse sushi en sashimi die je ooit smaakte.  

Mensen eten zelf gevangen vis aan tafel in het conceptrestaurant Zauo in Tokyo, Japan.

En als ik toch een boot wil huren?

Wil je toch de echte visserservaring? Boek dan nog voor je goedkope vluchten een plek op een van de vissersboten in Tokyo Bay. Doorgewinterde zeerotten tronen je mee de golven op om wereldwijd aangeprezen sushivis aan de haak te slaan. De “edomae” zeevruchten en vissen waar de baai van overloopt staan overal gekend voor hun uitzonderlijke rauwe kwaliteit. Wil je thuis eens opscheppen? Vang gewoon zelf je wereldberoemde sushi. 

 Oude visser rolt zijn visnet op in Tokyo Bay.

Wil je meteen die vette vis aan de haak slaan? Benieuwd naar de bedrijvigheid van ’s werelds grootste vismarkt? Maak je je eten gewoon zelf? Boek dan meteen je goedkope vluchten naar Tokyo op connections.be, in een van onze travel shops of via het customer service center.