+32 (0)70 23 33 13

-

Wat als ik komend jaar helemaal spetterend wil inzetten? Hoe kies ik de meest unieke en adembenemende nieuwe start? Tokyo, here I come! Winter in Tokyo is de perfecte versmelting van traditionele gewoontes en moderne Westerse invloeden. Geniet van Nieuwjaar zoals nooit tevoren met de goedkope vluchten van Connections.

Hatsumodo in Japan op Nieuwjaar. Maak deel uit van de feestvierende massa met goedkope vluchten van Connections.

Waarom naar de Onsen?

Mix sociale interactie met locals met een heerlijk ontspannen middag in het natuurlijke vulkanische bronwater in de Onsen. De traditionele badhuizen zijn je poort naar hete geisers vol natuurlijke mineralen om met nieuwe energie een nieuw jaar te starten. De mineralen en hete dampen revitaliseren je en maken je weer helemaal nieuw. Die goedkope vluchten naar aardse warmwaterbronnen maken je een nieuw mens voor een nieuw jaar.

Stoom en hete bronnen waarin bezoekers wegdromen en revitaliseren in de Onsen in Tokyo, Japan - Connections

Wat is Hatsumode?

Nieuwjaar in Tokyo? Boek meteen je goedkope vluchten en wees op tijd voor Hatsumode, het eerste bezoek van het jaar aan een altaar of tempel. De Shinto en Boeddhistische tempels bruisen uren op voorhand van enthousiaste bezoekers die het jaar met een knal willen starten. Uren in de wachtrij? Met plezier! Vervelen doe je je geen seconde met de lekkere eetstandjes en kraampjes vol gelukstalismans en gebedsamuletten. Cultuur beleef je pas echt met de rest van de massa, waar je je hart voelt kloppen met de rest. Start je jaar in verbinding met anderen. 

Japanners en toeristen nemen samen deel aan het traditionele Hatsumode en leggen hun uniever ervaring vast op film – Connections.

Wat is de Tokyo illumination?

Gezelligheid troef met de overweldigende intimiteit van een verlicht downtown Tokyo. Miljarden lichtjes laten je pad door de stad gloeien als een vleesgeworden winterdroom. Zo’n wintersfeer kruipt helemaal in je kleren en laat je niet meer los. Wandel kilometers door de champagnegouden of blauwe gloed van oplichtende winkelstraten of roze lichtpuntjes die de echo van kersenbloesem laten weerklinken. Die goedkope vluchten brengen je niet gewoon naar Tokyo, ze transporteren je naar een compleet nieuwe beleving.

Kies je voor een onnavolgbare start van het nieuwe jaar met de ongelooflijke eindejaarbelevingen in Tokyo? Boek meteen je goedkope vluchten op connections.be, in een van onze travel shops of via het customer service center.