+32 (0)70 23 33 13

-

Een ontsnapping van de dagelijkse sleur en wat tijd samen doorbrengen. Daarom gaan we op reis. Rust en ontspanning verdrijven het laatste greintje stress in je lichaam. Die rust combineer je met verwondering en ontdekking met een betaalbare last minute naar de omgeving van deze verborgen eilanden. Begin alvast weg te dromen.  

Een jonge vrouw staat met open armen en zicht op zee op de kliffen van Kanaaleiland Guernsey met je last minute van Connections.

Waar ligt Guernsey?

Het pittoreske Guernsey ademt een unieke mengeling van de ons welgekende Franse en Britse cultuur. Het kleine eiland is een van de Kanaaleilanden en een last minute ontsnapping naar een plek die recht uit een sprookjesboek lijkt te komen. De rustige geluiden van klotsend kanaalwater weergalmen de complete sereniteit die de traditioneel afgewerkte huisjes tot in het detail uitstralen. Honger? De mengelmoes van Franse en Engelse culinaire hoogstandjes geeft vonken op je bord en in je mond met combinaties die je zelf nooit bedacht.

Straat met pittoreske huizen die uitkijken over het kanaal met een groot schip in de verte – Guernsey met Connections.

Wat is Cocos Keeling?

Cocos Keeling is exact zo exotisch als het klinkt en siert de andere kant van de wereld op een steenworp van het immer zomerse Australië. Cocos Keeling is een verzameling van 27 eilanden waarvan enkel West Island en Home Island inwoners herbergen. Maleisische en Britse kolonisatie gaven leven aan de ondertussen unieke smeltkroes van beide culturen. Vanop de bewoonde eilanden kan je genieten van uitgestrekte verlaten stranden of kanotochten naar de andere solitaire atollen

Felgekleurde kano’s liggen klaar op het exotische strand van Cocos Keeling met Connections.

Wat betekent Isla de los Estados?

Aan de staart van broeierig en mysterieus Argentinië drijft het ongelooflijke Isla de los Estados in de oceaan. Een last minute bracht je nog nooit tot zo’n unieke locatie. Isla de los Estados, of Stateneiland, was tot voor kort het exclusieve speelterrein van wetenschappers die er de buitengewone flora en fauna met het vergrootglas onderzochten. Wees een van de eersten om de ongerepte natuur van het eiland van dichtbij te zien. Wist je dat het exotische eiland fjorden en pinguïns huist?  

Zicht vanop de blauwe zee op Isla de los Estados in Argentinië met je last minute van Connections

Zou je liefst meteen een roeiboot huren naar een van deze unieke verborgen eilanden? Wat als ik low budget wil blijven? Hoe krijg ik de voordeligste last minute? Door te boeken op connections.be, in een van onze travel shops of via het customer service center.