+32 (0)70 23 33 13

-

Wanneer komt de zomer terug? Hoe kan ik ontsnappen aan onze winterse temperaturen? Waar kan ik terug van de zon genieten? Boek meteen je last minute zomervakantie en geniet van de zon in de winter. Waarom niet naar zonnige oorden tijdens de krokusvakantie? Vertrek wanneer je wil en geniet samen budgetvriendelijk van de zon.

Duikers verkennen het Great Barrier reef in Australië op last minute zomervakantie van Connections

Waar kan ik op avontuurlijke last minute zomervakantie?

Die last minute zomervakantie is een avontuurlijke beleving voor iedereen. Met een verrekijker rond je nek en een flinke hoop moed beleef je zoals het moet een levensechte safari in Zuid-Afrika. Ontdek dieren die jullie nog nooit eerder in het echt zagen tijdens een verkenning van de savanne. Of waarom niet kamperen in het Wilde Westen zoals de Cowboys en Indianen? Met de juiste self-drive vakantie beleef je grootse ervaringen aan een kleine prijs. 

Koppel geniet van Monument Valley met een last minute zomervakantie van Connections.

Waar beleef ik waterpret tijdens de wintermaanden?

Zin om de zee te verkennen en op avontuur te gaan? Zo’n last minute zomervakantie in de winter brengt je naar de meest exotische plaatsen voor buitengewone ervaringen. Dompel je onder in de unieke Thaise wildlife door te kayaken op het blauwe water en de ondeugende makaken gezelschap te houden in Krabi. Een budgetvakantie hoeft niet altijd dicht bij huis te zijn. Dat ontdek je ook met een onderwatertour van the Great Barrier Reef in Australië waarna je de buitengewone eilanden rondom verkent.

Jong koppel kayakt in de zon op het blauwe water van Krabi, Thailand met een last minute zomervakantie van Connections.

Welke steden zijn perfect voor een winterse last minute?

Trek je liever de stad in op je last minute zomervakantie? Geniet dan van het hemelse Portugese klimaat in Lissabon. Daar rij je met de Hippotrip recht de rivier Tagus in en neem je een duik in de geschiedenis met de prachtig gerestaureerde fregat D. Fernando Il e Gloria. Hoeft het niet noodzakelijk een warme last minute te zijn? Proef dan van de unieke Scandinavische cultuur met een ongelooflijke trip naar het onnavolgbare Stockholm.

Jong koppel neemt selfie in Stockholm op een last minute zomervakantie.

Wanneer kan ik die winterse last minute zomervakantie boeken? Hoe kunnen we toch een budget voor ogen houden? Boek nu je unieke krokusvakantie op connections.be, in een van onze travel shops of via het customer service center.