+32 (0)70 23 33 13

-

Die last minute vliegvakantie wordt zoveel spannender wanneer je gepakt en gezakt verborgen parels gaat ontdekken. Trek je wandelschoenen aan voor een flinke hike in de majestueuze bergen, zet een snorkel op en verken de onderwaterwereld of trotseer de vervaarlijkste rotsen en bereik de top. Verken de adembenemendste plekken en ontdek een heel nieuwe kant van de wereld. 

Koppel backpackt en geniet van adembenemende uitzichten op last minute vliegvakantie met Connections.

Welke dieren zwemmen naast me?

Duiken, snorkelen of kooizwemmen: dichter bij de natuur kan je niet komen. Bewonder in Australië de gigantische zoutwaterkrokodillen van dichtbij of duik met mysterieuze regenboogkleurige onderwaterwezens in het warme water van Thailand. Wat als ik nog uniekere ervaringen wil op mijn last minute vliegvakantie? Trek dan naar de Bahama’s om een duik te nemen met de… varkens. Pig Beach is uniek in de wereld en een absolute must-do. 

Wild zwemmend varken in Pig Beach in de Bahama’s met je last minute vliegvakantie van Connections

Wat zijn de mooiste hikes door de bergen?

Een last minute vliegvakantie naar de bergen? Graag! Trotseer de meest imposante bergen en verzink in de mooiste panorama’s die je ooit zag. Wat budgetgericht? Vlieg dan meteen naar de spectaculaire vista’s van up and coming Georgië. Liever wat verder van huis? In de exotische Vietnamese bergen wil je verloren lopen tussen de tropische buitengewone tropische wildlife. Wat meer cultuur op je hike? Dan zit je helemaal goed op het beroemde Inca Trail in Peru, met toppen dalen én ruïnes onderweg.

Man rust uit met zicht op de bergen in Georgië met last minute vliegvakantie van Connections.

Waar kan ik rotsen beklimmen?

Laat je backpack even achter in je kluis in het hostel om de rotsen van dichtbij te verkennen en het avontuur helemaal tot in je botten te voelen. Hou voor de beste rotsen in de V.S. halt in Yosemite National Park of spring op het vliegtuig richting Zuid-Afrika voor het meest uiteenlopende rotslandschap dat je maar kan overmeesteren. In Thailand klim je naar de top van ontzagwekkende rotsen die door avonturiers van over heel de wereld bezocht worden. Ga je maar een weekendje op last minute vliegvakantie? Dan vind je avontuur dichter bij huis met de indrukwekkende rotsen van de Britse kustlijn of een zonnige klim in Spanje.

Man beklimt de indrukwekkende rotsen in Zuid-Afrika op een last minute vliegvakantie van Connections.

Staat je backpack al helemaal klaar om te vertrekken? Beleef de wereld anders en boek je last minute vliegvakantie op connections.be, in een van onze travel shops of via het customer service center.