+32 (0)70 23 33 13

-

Je hoort die trage mondharmonica spontaan weerklinken wanneer je de oranjebruine droge vlaktes en weelderige groene national parks van het wilde westen doorkruist. De natuur lijkt constant te transformeren naar nieuwe en spannende wildernissen die je meteen wil ontdekken. Zin in een pauze? Dan kijk je je ogen uit in de veelzijdige charme van Salt Lake City. Boek meteen je vliegtickets om het Wilde Westen helemaal te beleven. Krijg je niet genoeg? Dan kan je altijd gewoon wat langer ter plaatse blijven tijdens je selfdrive.

Vrouw met rugzak bewondert kleurrijke natuurlijke warme bron in Yellowstone National Park met vliegtickets van Connections

Welke nationale parken zijn het machtigst?

Volg de Amerikaanse pioniers de geschiedenis is met een wilde rit door het Yellowstone National Park. Ga paardrijden, snuif de heerlijke aroma’s van een plaatselijke cookout op en trek erop uit met paard en kar. Liever wat meer in touch met de natuur dan de geschiedenis? Die vliegtickets brengen je niet enkel naar Yellowstone. Beleef de natuur intens in het Rocky Mountain National Park door al wandelend het territorium te verkennen of op je buik wilde dieren te spotten. En dat zijn nog maar twee van de parken op je weg.

Vrouw warmt op aan de stoom van een warmwaterbron in Yellowstone Park - Connections

Wat doen we in Salt Lake City?

In elke stad die de naam waardig is, bezoek je gemakkelijk een museum of pik je een filmpje mee met een grote zak popcorn. Het zijn de meer gerafelde randjes die Salt Lake City zo uniek maken. Teister de binnenstad met gehuurde fietsen door elk hoekje en gaatje persoonlijk te onderzoeken. Zin in sport zonder zelf te zweten? Geen nieuwe vliegtickets nodig! Spring achter het Amerikaanse stuur en steek die gordel vast voor een verkennende tour van het Olympische parcours waar de stad in 2002 atleten liet wedijveren.  

 Jonge man bewondert in het donker de lichten van Salt Lake City vanop Mount Olympus - Connections

Hoe maken we het onvergetelijk voor ons én de kinderen?

Het toppunt van je western-style rondreis is misschien wel het heerlijke Hot Springs.  Het stadje doet zijn naam eer aan met stomende, dampende heetwaterbronnen. Dip er je teen in voor je de plons maakt. Helemaal hernieuwd door je welverdiende duik? Beleef dan een andere kant van de natuur door de wilde Mustangpaarden te zien galopperen in hun natuurlijke omgeving in Black Hills. Wie had gedacht dat je vliegtickets naar het verleden kon boeken? 

Mount Rushmore in de Black Hills bij zonsondergang uit onderaanzicht, South Dakota - Connections

Zie je de tumbleweed nu al voor je ogen voorbij waaien? Is je cowboyhoed al ingepakt? Boek dan zo snel mogelijk je vliegticket naar het Wilde Westen op connections.be, in een van onze travel shops of via het customer service center.