+32 (0)70 23 33 13

BOROBUDUR TEMPELCOMPLEX


Deze beroemde boeddhistische tempel uit de 8ste en 9de eeuw, ligt in het centrum van Java. Het tempelcomplex werd gebouwd op drie niveaus: een piramidale voet met vijf concentrische vierkante terrassen, de stam van een kegel met drie ronde platforms en aan de top een monumentale stoepa.

KOMODO NATIONAL PARK


Dit Nationaal park bestaat uit vulkanische eilanden, bewoond door een populatie van ongeveer 5.700 reusachtige hagedissen. Dit is het enige gebied ter wereld waar de hagedissen voorkomen en ze zijn van groot wetenschappelijk belang voor het bestuderen van de evolutietheorie. Verder vind je hier savanne, wat in contrast staat met de witte zandstranden, het blauwe water en de koraalriffen.

PRAMBANAN TEMPELCOMPLEX


Het Prambanan tempelcomplex, gebouwd in de 10e eeuw, is het grootste tempelcomplex gewijd aan Shiva in Indonesië. Het bestaat uit de Prambanan tempel (ook wel Loro Jonggrang), Sewu Tempel, Bubrah Tempel en Lumbung Temple. Het complex telt maar liefst 240 tempels.

CULTUURLANDSCHAP VAN BALI


Het culturele landschap van Bali bestaat uit vijf rijstterrassen en hun watertempels, die 19.500 hectare beslaan. De tempels staan centraal in een coöperatief waterhuishoudkundig systeem van kanalen en stuwen, bekend als Soebak en daterend uit de 9e eeuw. Het architectonisch meest indrukwekkende gebouw binnen dit gebied is de 18e-eeuwse Royal Water Tempel van Pura Taman Ayun.

Waarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
32 travel shops
32 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!