+32 (0)70 23 33 13

HISTORISCHE STAD AYUTTHAYA


Ayutthaya werd omstreeks 1350 gesticht en was de tweede Siamese hoofdstad na Sukhothai. De stad groeide van de 14e tot de 18e eeuw uit tot een van de grootste, meest kosmopolitische stedelijke gebieden ter wereld en was een centrum van mondiale diplomatie en handel. Ondanks het feit dat de stad in de 18de eeuw verwoest werd, ervaar je nog de vroegere pracht en praal.

HISTORISCHE STAD VAN SUKHOTHAI


Sukhothai was de hoofdstad van het eerste Koninkrijk van Siam in de 13e en 14e eeuw. De grote beschaving die ontstond in het Koninkrijk van Sukhothai nam talrijke invloeden en oude lokale tradities in zich op. De snelle aanpassing van al deze elementen, smeedde de ‘Sukhothai-stijl’. Het hele gebied van Sukhothai geldt als een meesterwerk van deze eerste Siamese bouwstijl.

DONG PHAYAYEN - KHAO YAI BOSCOMPLEX


Dit 230 km grote gebied bevat grote en belangrijke tropische bosecosystemen. Mede hierom zijn de bossen van cruciaal belang voor het behoud van bedreigde zoogdieren, vogels en reptielen. In het Dong Phayayen-Khao Yai boscomplex komen 19 kwetsbare diersoorten, vier bedreigde en een ernstig bedreigde voor.

Waarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
32 travel shops
32 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!