+32 (0)2 550 01 00

Heerlijk relaxen in je eigen paleisje

In Orlando valt heel wat te beleven. Een waaier aan pretparken, attracties waar je bloed van gaan stollen en een behaaglijke warmte: in Orlando geniet je met een grote g. Natuurlijk kan je opteren voor één van de comfortabele hotels in de buurt, maar echt tot rust kom je in je eigen villa.

Bij Connections hebben we een heleboel villa’s in het aanbod waar het heerlijk thuiskomen is. Villa’s waar je na een dag vol indrukken het zwembad in plonst, nog wat ravot met de kinderen of de barbecue aansteekt voor een heerlijke maaltijd. Ideaal om alles even te laten bezinken en gezellig na te keuvelen.

Belangrijke attracties en hotspots zoals Walt Disney World en de Hollywood Studios liggen op amper een kwartiertje rijden. Sowieso liggen zowat alle bezienswaardigheden niet verder dan ongeveer 30 km weg. De perfecte uitvalsbasis dus.

Wil jij ook op een relaxte manier je droomvakantie beleven, files en drukte vermijden en in op een budgetvriendelijke manier van een comfortabele villa genieten? Bekijk ons aanbod aan villa’s, zie jezelf al achter de barbecue staan of op het zwembad dobberen en droom weg. En heb je een dag geen zin om je paleisje te verlaten? Geen probleem: alles kan, niets moet.

ONZE VILLA'S


Woodcrest

va €574 per weekRoyal Bridge

va €644 per weekWillow

va €1841 per week
Contacteer onze Travel Shops of het Customer Service Center voor meer informatie

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!