Buenos Aires

Buenos Aires

Buenos Aires, hoofdstad van Argentinië en bakermat van de tango. Het bruisende nachtleven en de passionele muziek dansen hier letterlijk hand in hand.

Royale stad met de mooiste wijken

Als Argentinië je aan iets doet denken, is het wel tango. Tijdens een initiatie in Buenos Aires leer je de basis van deze passionele dans. Het verwonderd wellicht niet dat de Argentijnen weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Tot in de vroege uurtjes kan je in de hoofdstad stevig uitgaan. Overdag geniet je van de royale stad en bezoek je marktjes en kleurrijke wijken.

Niet te missen zijn de wijk La Boca, San Telmo en Puerto Madero. Deze Zuid-Amerikaanse wordt in vergelijking met andere steden als zeer veilig beschouwd.

panorama.jpg
Waterfalls.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Buenos Aires?

De voordeligste tickets naar Buenos Aires? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Buenos Aires. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Buenos Aires te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Buenos Aires. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Buenos Aires ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Buenos Aires? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Buenos Aires kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.