Australië

Australië

Van woestijn tot regenwoud in Australië is het heerlijk dwalen. Van bruisende wereldsteden als Sydney en Melbourne tot onontgonnen wouden en fantastische nationale parken. Australië is immens!

Australië, groots in al zijn grootsheid, aan één reis heb je nooit genoeg!

Koala’s, kangoeroes, wallabies en walvissen. Maar ook indrukwekkende steden, machtige regenwouden en hagelwitte stranden en kliffen bij de vleet. Australië is immens en divers. Geniet van de eindeloze outback, bedwing de golven van de azuurblauwe zee of grijp die snorkel en vergaap je aan de spectaculaire Great Barrier Reef.

Het grootste koraalrif ter wereld, dat moet je gezien hebben. Trek eens letterlijk naar de andere kant van de wereld en voel je even een tegenvoeter.

“Australië heeft zoveel te bieden. Zelfs aan 5 reizen heb je niet genoeg om dit fantastische land nog maar een beetje te doorgronden.”

Populaire bestemmingen in Australië

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.