Bangladesh

Bangladesh

Bangladesh doet meteen denken aan thee, tijgers en textielindustrie. Maar dit gevarieerde land heeft meer potentieel dan het ogenblikkelijk doet uitschijnen.

Het langste natuurlijke strand ter wereld

Land van tijgers, rivieren, thee, textiel en buurland van India. Bangladesh wordt nog te vaak onderschat en overschaduwd. En dat is jammer want wie de tijd neemt om dit land te ontdekken, zal niet teleurgesteld worden. Wist je dat het bijvoorbeeld de perfecte bestemming is om te surfen? In Cox’s Bazar vind je het langste natuurlijke strand ter wereld. Geen wonder dat deze plek geliefd is bij surfers wereldwijd.

De historische stad Bagerhat, de mangroves, de tempels in Paharput en Dhaka zijn maar enkele van de vele trekpleisters van het land.

Dhaka

Dhaka in Bangladesh kan overkomen als een zeer drukke stad, maar wie de tijd neemt kijkt voorbij de chaos en ziet een kleurrijk tafereel met enorm veel charme.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.