Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, de kleurrijke carnavalsstad van de samba is flamboyant en verbluft. De stad leeft maar door de unieke ligging geniet je hier ook van de natuur.

Rio is flamboyant en verleidelijk, maar een bezoekje aan de favela's laat je ook een andere kant zien

Rio ligt uniek aan de baai van Guanabara met een prachtig zicht en natuurlijk het bekende strand Copacabana. Maar er zijn meer fraai stranden, een bruisend nachtleven en natuurlijk het enorme Christusbeeld dat de stad siert.

Onder het goedkeurend oog van Cristo Redentor verken jij deze grootstad. Een bezoekje aan de favela's zet je met de voeten op de grond. Even buiten de stad vind je het Park van Tijuca, een groot stadswoud.

Copacabana_Beach.jpg
"Rio is ronduit prachtig en zuigt je helemaal op. Maar het is ook een stad van contrasten van zeer rijk tot straatarm. Laat die kant niet aan je voorbijgaan."
Carnaval.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Rio De Janeiro?

De voordeligste tickets naar Rio De Janeiro? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Rio De Janeiro. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Rio De Janeiro te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Rio De Janeiro. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Rio De Janeiro ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Rio De Janeiro? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Rio De Janeiro kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.