Phnom Penh

Phnom Penh

Phnom Penh in Cambodja is zonder twijfel een prachtige bestemming. Ooit was dat helaas anders, maar dankzij de vriendelijke bevolking en unieke toeristische trekpleisters, is het land aan een opmars bezig.

Koloniale sporen en prachtige tempels

Het koloniale verleden is nog tastbaar in Cambodja en zeker in hoofdstad Phnom Penh. Beelden, huizen, martelplaatsen en andere herdenkingsmonumenten die terugblikken op een triestige oorlogsperiode staan verspreid over de stad. De inwoners zijn echter positief ingesteld en zullen Westerse toeristen met open armen ontvangen.

Vanuit de stad kan je richting Angkor Wat gaan om het wereldberoemde tempelcomplex te bezichtigen. Wil je liever de rust opzoeken? Dan is een boottochtje op het Tonlé Sap-meer of de Mekong-rivier een aanrader.

Silver_pagoda.jpg
Royal_Palace.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Phnom Penh

De voordeligste tickets naar Phnom Penh? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Phnom Penh. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Phnom PenhPhnom Penh te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Phnom Penh. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Phnom Penh ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Phnom Penh? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Phnom Penh kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.