Santiago de Chile

Santiago de Chile

Deze unieke hoofdstad van het smalste land ter wereld ligt aan de voet van de Andes. Bereid je voor op heel wat parken en het strand op amper een uurtje rijden.

Santiago de Chile is meer dan een vertrekplaats voor een rondreis. Deze stad leeft en is nog écht

In deze hoofdstad kan je nog een puur stukje Chili ontdekken, weliswaar tussen de wolkenkrabbers door, maar toch. Van de hippe Barrio Italia wijk tot bezienswaardigheden als het Chileno de Arte Precolombino waar je de geschiedenis van Zuid-Amerika ontdekt.

Trek de berg San Cristobal op, maar geef je vooral over aan het stadsleven dat hier met een vleugje reggaeton muziek gepaard gaat. De stad is nog in volle ontwikkeling, maar weet te overtuigen.

Skyline.jpg
"De stad staat nog in zijn toeristische kinderschoenen, maar dat maakt deze levendige stad net zo interessant. Hier proef je nog van het echte Chileense leven."
Plaza_MonttVaras_Square.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Santiago de Chile?

De voordeligste tickets naar Santiago de Chile? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Santiago de Chile. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Santiago de Chile te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Santiago de Chile. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Santiago de Chile ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Santiago de Chile? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Santiago de Chile kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.