Cuba

Cuba

De authenticiteit van Cuba overvalt je. Dit land is één groot openluchtmuseum waar het heerlijk toeven is. Relax, geniet van de vibe in Cuba en Trinidad en laat je charmeren door het koloniale verleden. Op het ritme van de salsa.

Even helemaal ‘Libre’ in een Cuba in volle transformatie

Muziek, exotiek en een gastvrije bevolking die leeft op het ritme van de salsa? Welkom in cuba! Maak kennis met het land van Fidel Castro, het socialisme en een rijke geschiedenis.

Het koloniale verleden heeft prachtige gebouwen opgeleverd, maar net zo goed ontdek je hier prachtige stranden, proef je heerlijke rum of lurk je aan een stevige sigaar. Cuba voldoet aan alle clichés, gelukkig maar!

“Cuba is een trip down memory lane en voldoet aan alle clichés. Maar mogen we dat in het geval van Cuba een pluspunt vinden?”

Populaire bestemmingen in Cuba

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.