Europa

Europa
Het oude continent biedt heel wat nieuws

Europa onder één noemer vangen? Onmogelijk! Het oude continent is een diver lappendeken van boeiende landen en streken.

Proef van al het leuks dat Europa te bieden heeft

Een citybreak Parijs, met de Eurostar naar Londen of waarom niet relaxen op Ibiza om vervolgens door de haven van Stockholm te wandelen. Europa onder één noemer vangen is onmogelijk. Een actieve wandelvakantie in Duitsland, rondtrekken door Griekenland of heerlijk luieren in Italië: het kan allemaal. Het oude continent blijft in beweging, nieuwigheden en culturele parels zijn er in overvloed en zelfs al zet je je leven lang geen teen buiten Europa, alsnog valt er meer dan genoeg te ontdekken.

Pik er jouw favoriete bestemmingen uit voor een korte break, een langere vakantie of waarom geen rondreis door heel wat Europese landen. Regio’s genoeg waar het heerlijk reizen is. Zowel cultureel, culinair als op het vlak van natuur kom je in Europa aan je trekken.

Bij Connections bieden we je een ruim aanbod aan citybreaks aan naar zowat alle Europese landen. Maar net zo goed boek je een voordelig vliegticket naar gelijk waar in Europa.

“Ik heb al heel wat landen in Europa gezien. Alle landen zijn anders en dit continent biedt voor elk wat wils.“

Populaire landen in Europa

Populaire bestemmingen in Europa

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.