Guadeloupe

Guadeloupe

Een fenomenale natuur, prachtige stranden, de overheerlijke creoolse keuken en een heerlijk laidback sfeertje: welkom je bent in Guadeloupe. Een paradijsje op aarde waar het heerlijk toeven is en waar zowel de avonturier als zonneklopper aan zijn/haar trekken komt.

Guadeloupe, een verleidelijke vlinder die blijft beklijven!

Dit overzeese gebied van Frankrijk - waar je met de euro betaalt - is meer dan het ontdekken waard. De 2 hoofdeilanden Grande-Terre en Basse-Terre charmeren en inspireren.

Terwijl je op Grande-Terre heerlijk kunt zonnekloppen en tot rust komen, leent Basse-Terre zich met zijn bergachtige landschap en vulkaan tot avontuurlijke tripjes in het regenwoud.

“Guadeloupe is de perfecte vakantiebestemming. Er is meer dan genoeg te doen voor zowel de avonturier als de levensgenieter."

Pointe-à-Pitre

Pointe-à-Pitre dat is overweldigend groen met tropische regenwoud en spectaculaire watervallen. Een fijn stukje Guadeloupe.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.