Hong Kong

Hong Kong

Hong Kong is een lappendeken van eilandjes met een indrukwekkende skyline en meer hotspots dan je kunt bezoeken.

Een citytrip Hong Kong is volstrekt uniek. De indrukken die je hier opdoet vind je nergens anders ter wereld

Deze moderne stad met een rijke historie heeft een bijzondere status. Het is een financieel centrum, waar geld geen probleem is en de rooftopbars en restaurants stuk voor stuk echte pareltjes zijn.

De Britse invloed is op nog heel wat plekken zichtbaar, hoewel de stad nu onder Chinees bewind valt. Bewonder de imposante wolkenkrabbers, geniet van de architectuur en ga op in het drukke stadsleven.

Nan_lian_Garden.jpg
"Hong Kong heeft heel wat leuke plekjes. Culinair zit je hier goed, de rooftopbars zijn niet te tellen en je hopt van eiland naar eiland in geen tijd."
Tian_Tan_Boeddha.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Hong Kong?

De voordeligste tickets naar Hong Kong? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Hong Kong. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Hong Kong te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Hong Kong. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Hong Kong ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Hong Kong? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Hong Kong kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.