Kazachstan

Kazachstan

Het diverse landschap van Kazachstan zal je verbazen. Van besneeuwde bergen tot helderblauwe meren. Dit land is uitermate geschikt voor de actieve, avontuurlijke reiziger.

Multiculturele bevolking en gastvrijheid

Een land tussen Azië en Europa. Kazachtstan werd wereldwijd bekend door het komische typetje Borat. En als er één ding waarheidsgetrouw was in deze film, dan is het wel de zin ‘Kazachstan is very nice!’. Want met adembenemende plekken als Charyn Canyon en de Kolsai en Kaindy meren is het op zijn zachtst gezegd een fantastisch land te noemen.

Steden als Almaty, Nur-Sultan en Şimkent zijn ook de moeite om te bezoeken en de multiculturele bevolking is zo gastvrij en leeft in zo in harmonie dat het een voorbeeld is voor de rest van de wereld.

Nur-Sultan

Ben jij klaar voor weelde, kitsch en glamour? In Kazachstan kan je in hoofdstad Nur-Sultan je ogen uitkijken.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.