Letland

Letland

Letland bezoeken is op-en-top genieten van weidse bossen, prachtige duinen en bijzondere locaties.

Voor elk wat wils

Dit is zo’n land waarvan je maar niet genoeg krijgt. Van een stedenbezoek in Riga tot trektochten in de Letse natuur. Letland heeft voor iedereen iets in de aanbieding. Old Riga is de perfecte hotspot voor al wie houdt van charme en gastronomie.

De forten van Liepaja maken een bijzonder tafereel en zijn erg geliefd bij fotografen. En avonturiers kunnen terecht in Sigulda voor wandelingen, touwenparcours en bobsleeën. Een actieve vakantie voor jong en oud!

Riga

De oude binnenstad van Riga behoort tot het UNESCO Werelderfgoed, maar niet alles aan de stad is oud. Ervaar de warme vibe zelf en duik er de avond in.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.