Malé

Malé

De hoofdstad van de Malediven wordt vaak over het hoofd gekezen en akkoord paradijselijke stranden heb je hier niet, maar toch loont het doet de moeite.

Dit stadseiland geeft je helemaal geen bountygevoel, integendeel, maar maak er zeker eens een tussenstop

Dit stadseiland meet slechts één bij twee kilometer en is super druk bevolkt. Alles wordt hier dan ook in de hoogte gestapeld, een begeesterend schouwspel. In een uurtje ben je door de stad gewandeld die twee belangrijke bezienswaardigheden telt: de vismarkt en het Islamitisch centrum.

Bewonder de moskee en vergaap je aan de drukte op de vismarkt, veel meer valt er toch niet te doen.

Island_with_Plane.jpg
"Heel wat mensen slagen Malé over onderweg naar hun resort, maar je moet het eigenlijk wel eens gezien hebben om het te geloven."
Beach_Resort_sunset.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Malé?

De voordeligste tickets naar Malé? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Malé. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Malé te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Malé. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Malé ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Malé? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Malé kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.