Mongolië

Mongolië

Mongolië, het land van nomaden, woestijnen en traditionele yurts. Ga volledig back to basics in één van ’s werelds meest uitgestrekte landen.

’s Werelds dunst bevolkte land

Laat de natuur je gids zijn en ga op een stevige roadtrip doorheen Mongolië. Rij op onverharde wegen door de ongerepte natuur, langs indrukwekkende gebergtes en eindeloze steppes. In het dunst bevolkte land ter wereld geniet je van de meest impressionante vergezichten en val je van de ene verbazing in de andere.

Tijdens je reis kom je tevens unieke diersoorten tegen waaronder sneeuwluipaarden, gieren en natuurlijk ook kamelen. Doorkruis jij binnenkort het adembenemende Mongoolse landschap?

Ulaanbaatar

Een reis doorheen het prachtige Mongoolse landschap start of eindig je in hoofdstad Ulaanbaatar. Na een back-to-basics avontuur door de ruige natuur is het aangewezen om hier even halt te houden.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.