Myanmar

Myanmar

Myanmar is een spiritueel land dat nog maar weinig Westerse invloeden heeft gehad. Dat maakt van je reis doorheen dit land een zeer unieke en authentieke beleving.

Indrukwekkende tempelcomplexen en kloosters

Als je houdt van rijkelijk versierde tempels, kloosters en fraaie vergezichten, ben je in Myanmar aan het juiste adres. Bezoek monniken in de talrijke kloosters en boeddhistische tempels over het hele land. De gastvrije bevolking gekleed in traditionele gewaden zal je met open armen ontvangen. Mandalay, Naypyidaw en Yangon zijn de belangrijkste steden van het land. Tussenin bezoek je ook Bagan waar één van de grootste en mooiste tempelcomplexen te vinden is.

Even genoeg van tempels en kloosters? De onweerstaanbare natuur vraagt om ontdekt te worden dus ga vooral op doortocht doorheen dit betoverende land.

Yangon

Diversiteit en luxe valt meteen op bij een bezoek aan Yangon in Myanmar. De grote gouden Boeddhistische tempel is de eyecatcher van de stad.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.