Oslo

Oslo

Oslo is daadwerkelijk een ‘groene’ stad die voor de helft bestaat uit parken en natuurgebieden. Je geniet er van al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Rust, natuur en een hele waaier aan culturele bezienswaardigheden.

Duurzaamheid & innovatie troef

Oslo, de hoofdstad van Noorwegen, is een prachtige stad vol historie en cultuur. Het staat bekend om zijn indrukwekkende musea, waaronder het Munch Museum en het Kon-Tiki Museum, en zijn prachtige parken, zoals het Vigeland Sculpturenpark. De stad is ook het thuis van het Koninklijk Paleis en het National Theatre.

Een andere bezienswaardigheid in Oslo is de Opera House, die op het water ligt en bekend staat om haar unieke architectuur. Bezoekers kunnen ook de historische Akershus Festning bezoeken, een imposant kasteel dat dateert uit de middeleeuwen.

Oslo is ook een moderne en levendige stad met een bruisend nachtleven, veel winkels en uitstekende restaurants. Het biedt ook tal van buitenactiviteiten, zoals wandelen en fietsen in het naastgelegen Oslofjord en het nabijgelegen skigebied.

Met zijn combinatie van historie, cultuur en moderne vermaak, is Oslo de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie. Of je nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, deze Noorse hoofdstad heeft iets voor iedereen.

National_theatre.jpg
Oslo, waar de bergen de zee ontmoeten“
downtown_evening.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Oslo?

De voordeligste tickets naar Oslo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Oslo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Oslo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Oslo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Oslo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Oslo? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Oslo kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.