Oman

Oman

De witte stad Muscat, de Wahabi Sands-woestijn en de felblauwe wateren in Wadi Shab. Het zijn maar enkele van de vele hoogtepunten van Oman.

Ongelooflijke oases en monumenten

Oman wordt steeds populairder als vakantiebestemming en dat is niet zo gek gezien de vele hoogtepunten van het land. Hoofdstad Muscat, die ook ‘witte stad’ genoemd wordt, staat boordevol indrukwekkende monumenten. Van de Grote Moskee van Sultan Qaboos tot het Royal Opera House. In deze stad zie je de rijkdom van de sultan. Excursies kan je maken naar verschillende wadi’s.

Dit zijn oases van felblauw water te midden de droge rotsen. Behalve een bezoek aan de hoofdstad, moet je de woestijn intrekken en overnachten onder de heldere sterrenhemel. De oneindigheid van de zandduinen is onbevattelijk.

Muscat

In Muscat zie je een smeltkroes van moderne en traditionele invloeden. Toch is de hoofdstad van Oman zeer authentiek gebleven en straalt het enorm veel charme uit.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.