Islamabad

Islamabad

Een smeltkroes aan religies en culturen leven naast elkaar in de hoofdstad van Pakistan. Islamabad is een gestructureerde stad, in tegenstelling tot wat je kan denken.

Gestructureerde nederzetting omgeven door bergen

Islamabad is een moderne stad, omgeven door reusachtige bergen. In tegenstelling tot wat velen kunnen denken, is de stad enorm gestructureerd gebouwd. Hoogtepunten zijn de Faisal-moskee, het Pakistan Monument Museum en de Margalla Hills. De stad bestaat uit zowel rustige als bruisende delen.

Van hieruit kan een interessante reis doorheen Pakistan starten waarbij je van de ene verbazing in de andere zal vallen. Nationale parken, valleien en wildparken wisselen af en bieden de ideale trekpleisters voor actieve reizigers met een prima conditie.

Shah_Faisal_mosque_aerial.jpg
mountains_surrounding.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Islamabad?

De voordeligste tickets naar Islamabad? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Islamabad. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Islamabad te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Islamabad. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Islamabad ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Islamabad? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Islamabad kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.