Peru

Peru

Alleen al Machu Picchu maakt van Peru een bucketlist-bestemming. Tel daar nog zonovergoten stranden, de Amazone, het regenwoud en de culturele schatten die de Inca’s hebben nagelaten bij op en je beseft: hier moet je zijn!

Peru, een duik in het machtige Incarijk voor cultuur en natuur

Geniet op de toppen van het Andesgebergte van de fabuleuze vergezichten, peddel op het grootste Zuid-Amerikaanse meer of trek Colca canyon in. Maar reizen door Peru dat zin ook ontmoetingen met indianen, botsen op magnifieke Inca-ruïnes en condors spotten in de lucht.

Uiteraard mag een wandeling naar het mythische Machu Picchu niet ontbreken. De verborgen stad en het Inca-bolwerk. Laat je deze magische plek achter zet dan koers naar het Titicacameer, verken de Uros-eilandjes om te stranden in Pisco.

“Machu Picchu wordt niet voor niets tot één van de zeven Wereldwonderen gerekend, maar het land heeft nog heel wat andere magische plekjes voor je in petto.”

Lima

De hoofdstad van Peru is gezellig. Het mag dan wel de grootste stad van Peru zijn, met een 10 miljoen mensen, dat valt nooit op.

Ontdek
Quechua_Women.jpg
Rondreizen

Peru

Welkom in een van de grootste landen van Zuid-Amerika: Peru! In dit prachtige land verwend door de natuur en badend in cultuur ontdek je ook vandaag nog de fascinerende Incacultuur. Deze bereikte haar hoogtepunt tussen 1438 en 1492. Hoe het machtige Incarijk verdween roept nog steeds meer vragen op dan antwoorden. Wij kunnen je slechts een ding aanraden: vlieg erheen en beleef de prachtige natuur, ontdek de boeiende geschiedenis, bezoek de levendige steden en ontmoet de gastvrije bevolking

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.