Riyadh

Riyadh

Riyadh, hoofdstad van Saoedi-Arabië en mix van hedendaagse en klassieke invloeden. Deze fascinerende stad is het mekka voor shoppers.

Duik de geschiedenis van Saoedi-Arabië in

Riadh kenmerkt zich door een mix van hedendaagse en klassieke invloeden. De grootste stad van Saoedi-Arabië telt enkele grootse wolkenkrabbers maar evengoed eeuwenoude forten en ruïnes. Dompel je onder in de geschiedenis van Saoedi-Arabië in een van de talrijke musea.

Een doolhof aan soeks maar ook de aanwezigheid van moderne winkelcentra maken van deze stad ook de ideale winkelstad. Gedurende het hele jaar door kan je hier terecht maar de zomermaanden kunnen heel heet worden. De herfst- en winterperiode is ideaal.

edge_of_the_world_tourists.jpg
edge_of_the_world_locals.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Riyadh?

De voordeligste tickets naar Riyadh? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Riyadh. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Riyadh te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Riyadh. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Riyadh ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Riyadh? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Riyadh kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.