Tunesië

Tunesië

Tunesië staat bekend als de ideale bestemming voor een strandvakantie en dat is geheel terecht.

Luilekkerleven in de prachtige resorts

Tunesië is voor velen de ideale vakantiebestemming boordevol zon, zee en strand. Dankzij de prachtige resorts in Djerba, Hammamet, Sousse en Monastir is het aanlokkelijk om de hele dag aan het zwembad te liggen of te genieten van het all-in buffet. Toch kom je best ook eens buiten je hotel om een aantal schitterende bezienswaardigheden te ontdekken. Het rozig gekleurde zoutmeer Chott-el-Jerid is zonder twijfel één van de hoogtepunten.

Dit is het grootste zoutmeer van Afrika en ligt zo’n 10 tot 25 meter onder het zeeniveau. Je kan hier prima met de wagen rijden gezien het grootste deel opgedroogd is.

Tunis

Tunesië, het Arabische land aan de Middellandse Zee, is bij velen gekend als een vakantieparadijs met eindeloze stranden. In hoofdstad Tunis ontmoeten de Arabische en Westerse cultuur elkaar.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.