Turkije

Turkije

Massatoerisme? Turkije heeft veel meer voor je in petto dan geweldige stranden. Een flinke portie cultuur bijvoorbeeld!

Culinair en cultureel een toppertje

Wie Turkije zegt, komt vaak niet verder dan all-inclusive hotels en geweldige stranden, maar dit prachtige land vol culturele schatten heeft veel meer te bieden. Trouwens niet enkel op het vlak van cultuur haal je hier je hartje op, ook culinair verbluft de Turkse keuken.

Dit kruispunt tussen Oost en West heeft een rijke geschiedenis met Istanboel als exponent. Geef je over aan het gevarieerde landschap en trek ook eens naar Cappadocië vol grillige rotsen. Maar ook de Lycische kust en het Aladaglar Nationaal Park zijn must visits die niet op je trip mogen ontbreken.

“Turkije is verrassend veelzijdig. Laat de kust achter je en ontdek écht het land. Je beleeft ongetwijfeld een indrukwekkende trip.”

Populaire bestemmingen in Turkije

Boek nu je last minute zonvakantie in Turkije

Genieten van een last minute vakantie naar de zon? Boek je last minute zonvakantie naar Turkije en geniet van een zonovergoten vakantie tegen het scherpste last minute tarief. Last minute vakanties waren nooit zo makkelijk te vinden en te boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.