Uruguay

Uruguay

Cowboys ontmoeten op het platteland of struinen op de boulevard van het stijlvolle Punta Del Este? Uruguay is zo veelzijdig en interessant dat het eindelijk opgemerkt moet worden.

Het meest veilige land in Zuid-Amerika

Uruguay is relatief klein in oppervlakte en het op twee na kleinste land van het vasteland van Zuid-Amerika. Daarnaast is het ook één van de veiligste landen in Zuid-Amerika. Uruguay doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar denk bij dit land aan witte stranden, stijlvolle badplaatsen als Punta Del Este, cowboys op het platteland, romantische havens en UNESCO Werelderfgoed in koloniale steden als Sacramento.

Hoofdstad Montevideo dan weer the place to be voor foodies. De kleine oppervlakte van het land maakt dat het ook ideaal is om het hele landschap te verkennen. Niets is veraf.

Montevideo

Montevideo in Uruguay is één van de veiligste steden in Zuid-Amerika en één die je zal verbazen. Riante gebouwen en grootse jachthavens zorgen voor een atypische maar bruisende sfeer.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.