Honolulu

Honolulu

Aloha in Honolulu! Een spektakel aan kleuren, bloemenpracht en vulkanen staat je te wachten op een reis doorheen één van de mooiste landen ter wereld.

Rijke fauna en flora

Honolulu is de hoofdstad van het tropische paradijs Hawaii. Toeristen van ver buiten de USA komen naar deze stad om te genieten van een luilekkervakantie of een actieve wandelvakantie doorheen de schitterende natuurgebieden.

Deze kleurrijke stad biedt een waaier aan bezienswaardigheden waaronder Diamond Head Crater, Waikiki Beach, weelderige botanische tuinen, prachtige watervallen en actieve vulkanen. De stranden worden als de meest waanzinnige ter wereld beschouwd en vormen de ideale vakantie voor een huwelijksreis.

Kahala_area.jpg

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

surfboards_waikiki.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Honolulu?

De voordeligste tickets naar Honolulu? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Honolulu. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Honolulu te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Honolulu. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Honolulu ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Honolulu? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Honolulu kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.