Kaapstad

Kaapstad

Voor heel wat mensen is Kaapstad de mooiste stad van Zuid-Afrika. Kaapstad heeft dan ook heel wat te bieden al voelt het eerder aan als een groot dorp.

Kaapstad bruist en staat garant voor heel wat beleving

Een bruisend nachtleven, de Tafelberg altijd aanwezig op de achtergrond, Robbeneiland met het gekende verhaal van Mandela op een steenworp: Kaapstad doet aan als een havendorp en dat charmeert.

Heerlijke vergezichten, een stukje van Chapman Peaks Drive en genieten. Je bent in de mooiste stad van Zuid-Afrika en dat is heel wat.

Waterfront.jpg
“Kaapstad heeft veel maar is qua afstanden behapbaar. Zo kan je heel veel zien op betrekkelijk weinig tijd.“
Cape_Point.jpg

Deze stad aan de westkust van Zuid-Afrika is niet minder dan iconisch. Hier bots je van de ene must see op de andere. Van de kleurige huisjes van Bo-kaap tot het District 6 museum en de levendige sfeer van Victoria & Alfred Waterfront: hier ontdek je de hele wereld in een notendop. Uiteraard mag een tripje naar Robbeneiland niet ontbreken!

De Tafelberg op

Een beklimming van de Tafelberg? Daar kun je niet omheen. Doe de inspanning en geniet van een verbluffend uitzicht over de stad. Minder sportief? Ook met de kabellift geraak je boven. Ook Lion’s Head is trouwens een aanrader voor wie van fantastische vergezichten houdt. Voor velen is Kaapstad één van de mooiste steden ter wereld en daar is geen woord van gelogen. Tel daar nog de ontzettend boeiende culturele mengelmoes bij op en je hebt een fantastische citybreak bestemming.

Laat de jetlag achterwege

Van het fascinerende Robbeneiland met de bewogen geschiedenis van Mandela tot heerlijk shoppen, wijnen sippen en heel wat natuurpracht: je pikt het allemaal mee zonder jetlag. Weet dat de natuur hier ronduit adembenemend is. Rij een stukje van Chapman’s Peak Drive en geniet van de verbluffende uitzichten en standen. Mooier maken ze natuurschoon niet. Maar ook culinair heeft de regio rond Kaapstad heel wat te bieden. Breng zeker eens een bezoekje aan een gereputeerd wijndomein en proef.

Je voetafruk op het strand van Kaap de Goede Hoop

Helemaal in het zuiden van het Kaapse Schiereiland bereik je het Cape Of Good Hope Nature Reserve. Een zijwegeltje van de baan naar Kaappunt biedt je de kans om je voetafrdruk na te laten op de beroemde Kaap de Goede Hoop strand. Leuk weetje: je bent hier op amper 300 km van het zuidelijkste puntje van het Afrikaanse continent, Kaap Agulhas, waar de Indische en Atlantische Oceaan echt samenkomen.

Rondreizen Zuid-Afrika

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Bo_Kaap.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Kaapstad?

De voordeligste tickets naar Kaapstad? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Kaapstad. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Kaapstad te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Kaapstad. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Kaapstad ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Kaapstad? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Kaapstad kun je ook online boeken!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.