+32 (0)70 23 33 13

Exclusieve excursies rond Johannesburg

Excursies geven extra pit aan je verblijf en laten vaak prachtige sporen na. Voetsporen, fietssporen, jeepsporen...en golven van uitbundigheid. Een reis naar Johannesburg zonder bezoek aan de befaamste township ter wereld in Soweto zou spijtig zijn. Het Kruger Park, of althans een klein deeltje ervan, niet afschuimen onder leiding van een tracker, ervaren gids en wildlifekenner, dat staat te boek als pure zonde. Maar ook de St. Lucia delta en het Hluhluwe National Park zijn uiterst boeiend. Alle excursies passen makkelijk in je Connections selfdrive of je op reis-op-maat. Boek ze voordelig vooraf. Dan ben je er zeker bij!

Beleef een fantastische tijd tijdens je rondreis en reserveer onze must-do excursies op voorhand. Bezoek Soweto met de fiets of ga per 4x4 op zoek naar de Big Five in de nationale parken van Kruger en Hluhluwe & Umfolozi. Op Robben Island kan je de cel van ex-president Mandela bezoeken en de waaghalzen kunnen met haaien duiken. Een goede raad: riskeer geen misser en boek je excursies tijdig en wees erbij! 

Johannesburg Soweto per fiets

Geen originelere manier om Zuid-Afrika’s meest beroemde township te verkennen. Onder begeleiding van je gids fiets je langs de meest markante plaatsen, je ontmoet de bewoners en leert meer over de uitdagingen waar deze jonge democratie voor staat.

va 43 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  2 uur
 •  In groep
Ontdek nu

4 x4 Safari in Hluhluwe Umfolozi

Je trekt op 4x4 safari uit in het gezelschap van een ranger naar het Hluhluwe-Umfolozi National Reserve dat eigenlijk uit de samenvoeging is van twee parken, beide opgericht in 1897. Vandaag zijn ze nog steeds beroemd om de aanwezigheid van de witte neushoorn dankzij de inspanningen ter bescherming van het ras. De dieren kunnen zich vrij van het ene naar het andere park begeven door een lange gang. 

va 93 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  4 uur
 •  In groep
Ontdek nu

Kruger dagsafari '4x4'

Je start vroeg want vandaag wordt je gave getest om dieren te spotten tijdens een volledige dagsafari langs de 4x4 paden van het Kruger National Park dat behoort tot de beroemdste wildparken ter wereld. Onderweggeniet je van fantastische vergezichten over het laagveld.

va 156 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  1 dag
 •  In groep
Ontdek nu

St Lucia & Greater Wetlands riviersafari

Je gaat 2 u. lang op cruise in de St Lucia monding en lagune en overkijkt het uitgebreid moerasgebied dat de thuisbasis vormt van de hoogste beboste duinen ter wereld, een mangrove en palmveld. Deze diversiteit aan landschappen zorgt voor een rijke vegetatie en is een paradijs voor wilde dieren : neushoorns, schubdieren, duikers, zeeschildpadden, pelikanen, sternen, roze flamingo's, krokodillen, nijlpaarden, ...

va 13 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  1/2 dag
 •  In groep
Ontdek nu

Johannesburg is een stad van contrasten. De Zuid-Afrikaanse metropool werd in de vorige eeuw getekend door de Apartheid en in de townships heeft de geschiedenis haar sporen nagelaten. Toch heeft Johannesburg zich ontpopt tot het economische hart van Zuid-Afrika. Getuigen daarvan zijn de metershoge wolkenkrabbers. Wil je ontsnappen aan de stadsdrukte? Trek op safari naar het wereldberoemde Krugerpark en kom oog in oog te staan met een leeuw, giraf of olifant. Johannesburg is de ideale bestemming voor wie graag stad en natuur combineert. Wil jij het ook beleven? Boek dan snel je vliegticket naar Johannesburg. Connections biedt voordelige vliegtickets vanuit Brussel naar Johannesburg. Een vlucht naar Johannesburg aan de beste prijs is een goed begin, maar je moet ook nog een hotel in Johannesburg vinden. Bij Connections ben je aan het juiste adres! Ontdek snel ons ruime aanbod aan goedkope hotels in Johannesburg.

Waarom Connections?


  7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in Johannesburg

Goedkope vliegtickets Johannesburg

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 14 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

HUURWAGENS RESERVEER SNEL & EENVOUDIG!

Waarom Connections kiezen?

32 travel shops
32 shops dicht bij jou in de buurt
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!

Waarom Connections kiezen?

32 travel shops
32 shops dicht bij jou in de buurt
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!