+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Bali

Een onvergetelijke zomervakantie beleef je op het Indonesische eiland Bali. Paradijselijke stranden, indrukwekkende koraalriffen, groene rijstvelden, hindoeïstische tempels en charmante vissersdorpjes vormen de basis. Voeg daar de ontwapenende vriendelijkheid van de Balinezen aan toe en je hebt de ideale cocktail.

Bij Connections boek je uiterst voordelig je vliegtickets naar Bali. Connections biedt immers goedkope vliegtickets aan vanuit Brussel naar Bali. Ontdek nu snel alle vluchten naar Bali en boek je goedkope vliegticket!

Waarom Connections?


    7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw partner voor hotel en unieke belevenissen in Bali

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN BALI?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!