+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Colombo

Statige boulevards, uitgestrekte stranden en heel veel flair: Colombo is met recht en reden een must visit in Sri Lanka. Deze stad is in volle ontwikkelingen, de koloniale architectuur is verbluffend en mits enige moeite vind je er heel wat leuke adresjes, zowel om te shoppen als te eten. Trek voldoende tijd uit om deze stad te doorgronden en kijk hoe de skyline telkens wijzigt. Deze stad leeft.

Bij Connections boek je uiterst voordelig je vliegtickets naar Colombo. Connections biedt immers goedkope vliegtickets aan vanuit Brussel naar Colombo. Ontdek nu snel alle vluchten naar Colombo en boek je goedkope vliegticket!

Waarom Connections?


    +30 jaar ervaring en talrijke reisexperts

    No-nonsense: eenvoudig vergelijkbare vluchtarieven per bestemming

    +77.000 voordelige tarieven bij +200 luchtvaartmaatschappijen

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN COLOMBO?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!