+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Manila

Een broeierige mengelmoes, zo valt deze parel van het oosten nog het beste te omschrijven. De hoofdstad van de Filipijnen heeft al heel wat meegemaakt en het is dan ook een stad met een ziel. Weelderige shoppingcentra, sloppenwijken en een enorme drukte, het geeft Manila een heel eigen sfeer. Hoewel de stad het qua populariteit moet afleggen tegen andere Aziatische grootsteden verlies je hier ongetwijfeld je hart in één van de koffietentjes, gallerijtjes of bars. Manila raakt je ook in jouw ziel!

Bij Connections boek je uiterst voordelig je vliegtickets naar Manila. Connections biedt immers goedkope vliegtickets aan vanuit Brussel naar Manila. Ontdek nu snel alle vluchten naar Manila en boek je goedkope vliegticket!

Waarom Connections?


  7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw partner voor hotel en unieke belevenissen in Manila

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

Favoriete Bezienswaardigheden

Intramuros

Deze ommuurde stad vormt het oudste district van Manila en je proeft er pure authenticiteit. Je dwaalt er door het verleden, geniet van de prachtige Spaanse architectuur en leert Manila van binnenuit kennen. Een must visit voor iedereen die Manila bezoekt.


Rizal Park

De nationale held van de Filipijnen José Rizal werd hier in 1896 gedood en het park is een eerbetoon aan deze man. Struin door het park, meng je tussen de Filipijnse gezinnen die hier hun vrije tijd doorbrengen en geniet van de natuur. De vele bedelaars moet je voor lief nemen.


Manila Bay

De mooiste zonsondergang? Die pik je mee in Manila Bay. Na een fikse avondwandeling, je neerzetten op een terrasje en wat streetfood naar binnen werken terwijl je geniet van de zon die fenomenaal mooi ondergaat, soms moet het leven niet meer zijn.

Ocean Park

De belangrijkste attractie is het Oceanarium met 14.000 zeedieren van ongeveer 277 soorten die allemaal afkomstig zijn in Zuidoost-Azië. Het heeft ook een educatief activiteitencentrum, evenementenruimtes voor evenementen en een kijkgebied met haaien en pijlstaartroggen dat zich in twee niveaus bevindt. Verder zijn er ook nog pinguïns, roofvogels, kwallen. Je kan er duiken, leren zwemmen als een zeemeermin en nog veel meer! .

UST Museum of Arts and Sience

Het is het oudste museum in de Filipijnen. Er hangen vele schilderijen ten toon, maar ook heeft het museum een etnografische collectie, een collectie met munten, medailles en andere memorabilia en een afdeling met oriëntaalse voorwerpen.


2 Insider Tips

Taal Volcano

de kleinste actieve vulkaan ter wereld. Twee uurtjes stappen brengt je naar de krater, maar je kan ook op de rug van een paard naar boven.


Ga eten bij Antonio's

het beste restaurant van de streek. Op 640 hoogte geniet je hier van de rust, de natuur en frisse lucht

Bijzondere weetjes

 • Karaoke is hier uitgevonden. Ondanks dat Japan met de eer probeert te strijken, zijn ’t de Filipijnen die karaoke hebben uitgevonden!

 • Zeg ’t met je wenkbrauwen! Wil je ergens bevestigend op antwoorden? Doe dan je wenkbrauwen naar boven in plaats van ‘ja’ te knikken. Dat is de Filipijnse manier van bevestigen.

 • De jeepney als favoriet vervoermiddel. Een soort opgedirkte minibus, onder de naam jeepney, is het Filippijnse vervoersmiddel bij uitstek. Een overblijfsel uit de tijd na de Tweede Wereldoorlog.

 • Eet niet je bordje leeg. Word je uitgenodigd bij mensen thuis? Eet dan vooral je bord niet helemaal leeg. Doe je dat wel, dan zeg je daarmee eigenlijk dat ’t eten je niet heeft gesmaakt. Beetje vreemd, maar goed om te weten.

 • Eten als Westerling. In tegenstelling tot de omliggende landen, zijn Filipino’s gewend om met bestek te eten in plaats van met stokjes. Dit is een overblijfsel uit de tijd dat de Filipijnen gekoloniseerd waren door Spanje en later de VS.


 • Manila Praktisch

  Tijdsverschil: in de winter is het er 7 uur later dan in België, in de zomer 6 uur

  Temperatuur Manila kent een tropisch klimaat en het is er dan ook het hele jaar door drukkend warm. Overdag haalt het kwik er makkelijk 35 graden en ‘s nachts blijft het nog altijd boven de 20 graden. De gevoelstemperatuur ligt door de hoge luchtvochtigheid nog enkele graden hoger. Van mei tot en met oktober valt er heel wat regen en het kan dan ook dagen een aan stuk regenen.

  Munteenheid: Filipijnse peso

  Officiële taal: Filipino

  Reisdocumenten: Voor een reis naar Manila heb je een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is. Voor een verblijf van langer dan 30 dagen heb je een visum nodig.


  Voordelige vluchten naar Manila

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar Manila, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Manila door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!


  OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN MANILA?
  Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

  RESERVEER NU

  Waarom VOOR Connections kiezen?

  27 Travel Shops
  27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
  Customer Service Center
  +32 (0)2/550 01 00
  contactcenter@connections.be
  Mobile Travel Agents
  Wij komen naar jou toe!