+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Mumbai

De grootste mengelmoes ter wereld? Niet twijfelen: die vind je in Mumbai. Miljonairs, oplichters, filmsterren en bedelaars, ze leven hier allemaal. Grote rijkdom en sloppenwijken liggen zij aan zij. Mumbai is het levendige epicentrum van India en de poort tot de rest van het land. Laat je overrompelen door de stad, maar niet wegblazen. Mumbai biedt een unieke ervaring!

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Mumbai, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Mumbai door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


    7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in Mumbai

Goedkope vliegtickets naar Mumbai

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN MUMBAI?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!