+32 (0)70 23 33 13

Voordelige vluchten naar Shanghai

Wie verder kijkt dan de torenhoge gebouwen ontdekt dat Shanghai veel meer te bieden heeft. Deze Chinese stad groeit als kool, staat culinair aan de top en heeft de doorwinterde shopper heel wat te bieden. De laatste jaren ontpopte er zich ook een rijke culturele scene, een reden te meer om deze stad te doorgronden.

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Shanghai, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Shanghai door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


    7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in Shangai

Goedkope vliegtickets naar Shanghai

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN SHANGHAI?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Waarom Connections kiezen?

32 travel shops
32 shops dicht bij jou in de buurt
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!