+32 (0)70 23 33 13
 

Goedkope vliegtickets naar Tokyo

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

Tokyo staat voor tempels en bloesems, geisha's en sumoworstelaars, de hoogtechnologische shinkansen-trein en de majestueuze Mount Fuji. En natuurlijk houdt het hier niet op. Tokyo moet beleefd worden niet met 5, maar met 6 zintuigen. Deze metropolis staat namelijk ook in het teken van creativiteit, sereniteit en discipline.

Dat goedkoop niet meteen geassocieerd wordt met deze stad is onterecht, zo blijkt. Een goedkope vlucht, een betaalbaar hotel of restaurant, het kan. Je moet alleen weten hoe. Lunchen bijvoorbeeld is tot 50% goedkoper dan dineren in hetzelfde restaurant en ook prijzen in de verschillende buurten kunnen drastisch schommelen. Het prijzige Ginza staat bijvoorbeeld in schril contrast met het zeer voordelige Ikehabara. Wie het beste van de twee werelden wil en houdt van uitgaan, logeert best in Shinjuku. Geen tijd om het allemaal op te zoeken. De Connections destination experts snellen je graag ter hulp.

Hoog tijd dus om je goedkoop vliegticket van Brussel naar Tokyo te boeken! Connections biedt voordelige vliegtickets vanuit Brussel naar Tokyo. Een vlucht naar Tokyo aan de beste prijs is een begin, nu nog een voordelig hotel in Tokyo vinden. Ontdek ons ruime aanbod aan goedkope hotels in Tokyo!

Waarom Connections?


    +30 jaar ervaring en talrijke reisexperts

    No-nonsense: eenvoudig vergelijkbare vluchtarieven per bestemming

    +77.000 voordelige vliegprijzen bij meer dan 200 luchtvaartmaatschappijen

Tokyo bezienswaardigheden en weetjes

5 must-do's in en rond Tokyo

Tsukiji markt: trek bij dageraad naar de wereldberoemde, grootste en drukste vismarkt ter wereld, Tsukiji. Er heerst een bezeten energie. Wat kan je verwachten? Scherpgevooisde veilingmeesters, ratelende karren en heftrucks en 2 miljoen ton van 450 diverse types zeevruchten en vissoorten. Verser eten dan sushi, sashami en zeevruchten hier? Onmogelijk, die zwemmen nog in zee!

De unieke Sensoji tempel en de imposante pagoda van vijf verdiepingen, beide meesterwerken qua vormgeving en ingenieurskunst.

De 333m hoge Tokyo Tower bij nacht biedt een romantisch Frans tintje en heerlijk uitzicht maar de Tokyo Sky Tree is net dat beetje hoger (350m). De laatste 5 meter kan je langs een wenteltrap omhoog. Je voelt je net Luke Skywalker! Combineer beide met een fantastische avond uit in de bars, restaurants en night clubs van Roppongi.

Woon een sumoworstelwedstrijd bij in het Ryogoku Kokugikan, Tokyo’s Nation Sumo Hall of de Tokyo Dome, waar je meteen ook een restaurantje of het gratise Tokyo Dome City Attraction funpark kan meepikken! Wedden dat je je klein gaat voelen?

Doe aan people-watching aan de beroemde Shibuya crossing of trek naar Kannonura Street, Asakusa. Je hebt er de grootste kans om Geisha’s tegen het lijf te lopen. Uren kijkplezier verzekerd.

Hoe Tokyo verkennen?

Wie er slim op uit trekt tijdens zijn/haar citytrip naar Tokyo, doet dit met de metro en trein. Vooral de Yamanote-lijn brengt je snel en efficiënt van nabij je hotel naar alle bezienswaardigheden in het stadcentrum. Slechts hier en daar spring je op de bus. Leuk is ook fietsen tussen de tempels. Sportief er nog aan toe.

Met de auto rijden in Tokyo hoeft echt niet. Spring op de hogesnelheidstrein, de Shinkansen, en laat je rijden. Kyoto, Hakone en Mt. Fujisan zijn geliefde bestemmingen.

Tokyo insider tips

Ben je iemand die nooit slaapt? Logeer dan in Oost-Shinjuku. Pubs, restaurants, noedelbars, bioscopen, gastvrouwenbars en muziekclubs zijn er legio.

Woon eens een lokale karaokesessie bij en party-the-way-Japanese-do. Dit is niet gewoon leuk, dit wordt hilarisch; je zal wel zien, of liever horen.

Verlicht je stress in LaQua, Tokyo’s natuurlijk spacomplex, waar het warm water 1.700 m diep uit de grond opborrelt. Je vindt er high-end supermarkten en restaurants, ’s werelds eerste reuzerad zonder as en de Thunder Dolphin roetjsbaan.

Wil je weten hoe een aardbeving aanvoelt? Trek naar het Ikebukuro Earthquake Museum. Hier leer je hoe je je hachje (en dat van anderen) redt en kom je alles te weten over voorvallen in het verleden! Uniek en leerzaam tegelijk.

Je zoete tand vullen kan ook makkelijk tijdens je reis naar Tokyo. Proef de Mochi, Wagashi en Taiyaki, gluten-vrije, traditionele snacks die heel wat minder zoet zijn dan de westerse equivalenten. Het perfecte geschenk voor je ‘sweethearts’ thuis.

Tokyo Reisinformatie

Reisdocumenten: een digitaal paspoort dat minstens even lang geldig blijft als je verblijf in Japan en bewijs van je terugvlucht.

Lokale tijd: GMT + 9, d.w.z. +8 u. in winter en +7 u. tijdens de zomer (Tokyo gaat niet over in Daylight saving Time of zomertijd).

Munteenheid: Yen.

Klimaat: Tokyo en Kyoto liggen in wat bekend staat als een subtropische zone, gekenmerkt door met hete, vochtige zomers en koele, droge winters. In Januari vriest het geregeld hoewel zware sneeuwbuien zeldzaam zijn. Juni is de natste maand (Tsuyu of regenseizoen) van het jaar. De meest pittoreske tijd van het jaar om Tokyo - Kyoto te bezoeken is de lente en de herfst.

Waarom Connections kiezen?

30 jaar ervaring
100% Belgisch met 30 jaar ervaring!
30 travel shops
30 shops dicht bij jou in de buurt
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be