+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Berlijn

Berlijn staat steevast op de bucketlist van elke citytripper. En daar zijn tal van redenen voor: van het uitstekende openbaar vervoer tot de zinderende geschiedenis die nog steeds in de stad hangt. Bovendien is de Duitse hoofdstad een bruisende metropool met tal van leuke adresjes. Wil je erheen? Boek dan snel je vliegticket naar Berlijn.

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Berlijn, vind je bij Connections!
Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Berlijn door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


  7/ 7 bereikbaar per telefoon, e-mail of via social media

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw travel companion voor hotels, huurwagens en unieke belevenissen ter plaatse

Goedkope vliegtickets Berlijn

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN BERLIJN?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Favoriete Bezienswaardigheden

Brandenburger Tor

Deze monumentale poort is de belangrijkste van Berlijn. In de 18de eeuw stond ze al symbool voor de vrede, waarna een periode volgde dat ze Oost- en West-Duitsland verdeelde. Ondertussen vormt deze poort hét symbool van de éénmaking.


Berlijnse Muur

Deze muur is natuurlijk gesloopt, maar de restanten zijn nog steeds aanwezig. Breng een bezoekje aan Checkpoint Charlie, bekijk het werk van graffitikunstenaars en probeer je in te leven in het verleden. Sta even stil bij de gebeurtenissen van 9 november 1989 en weet dat hier meer dan 200 mensen sneuvelden om van Oost-, naar West-Berlijn te vluchten.


Potsdamer Platz

Naast een druk verkeersknooppunt, vormt deze plek ook het kloppende hart van de stad. Rond het plein vind je heel wat winkelcentra, voldoende amusement om je uren zoet te houden en ontdek je gedurfde architectuur. Het Sony Center is zeker een gebouw om even bij stil te staan.


Holocaust Memorial

Dit gigantische veld vol met betonnen zuilen valt zeker niet bij iedereen in de smaak. Dit gedenkteken dat de Joodse slachtoffers van de nazi’s herdenkt is al van bij de bouw omstreden. In totaal zijn er meer dan 2.700 betonblokken. Er is niet één centrale ingang, maar het plein valt vanaf alle kanten te benaderen.


Ondergronds Berlijn

Een kijkje nemen onder de stad? Ontdek de oude bunkers en tunnels die werden gegraven door Oost-Duitsers om zo naar het westen te vluchten. Deze ondergrondse wereld is vakkundig in kaart gebracht en ondertussen worden er ook rondleidingen gegeven. Deze vinden wel enkel plaats in de weekends.


2 Insider Tips

Berlin by bike

Je maakt samen met een gids een fietstocht door Berlijn. Tijdens deze tocht bezoek je allerlei plaatsen die gelinkt zijn aan de wereldoorlog. Je krijgt dan allerlei informatie van mensen die de oorlog in Berlijn zelf hebben meegemaakt. Hierdoor kom je op plaatsen die je anders niet zou bezoeken.


Bijzondere weetjes

 • Berlijn telt meer dan 1.700 bruggen, dat zijn er zelfs meer dan Venetië. Met meer dan 180km aan waterwegen valt Berlijn ook uitstekend met de boot te verkennen

 • De East Side Gallery is met zijn 1.3km de langste openluchtgalerij ter wereld

 • Ongeveer 44% van Berlijn bestaat uit park, wouden en water. Met meer dan 2.500 spots om hiervan te genieten, kan je hier heerlijk relaxen

 • Fan van opera? Dan kom je in Berlijn meer dan aan je trekken. Er zijn 3 gerenommeerde operahuizen actief in de stad

 • Het publieke transport is werkelijk fenomenaal geregeld in Berlijn. Meer dan 473km aan metro en spoor, zonder dat je een overweldigend gevoel van drukte hebt

 • Berlijn Praktisch

  Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België

  Temperatuur in Berlijn kunnen de zomers warm zijn en de winters eerder koud en vochtig met temperaturen die rond het nulpunt schommelen.   

  Munteenheid: Euro

  Officiële taal: Duits

  Reisdocumenten: een geldige Belgische identiteitskaart of paspoort volstaat voor je vlucht naar Berlijn


  Voordelige vluchten naar Berlijn

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar Berlijn, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Berlijn door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

  Waarom VOOR Connections kiezen?

  27 Travel Shops
  27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
  Customer Service Center
  +32 (0)2/550 01 00
  contactcenter@connections.be
  Mobile Travel Agents
  Wij komen naar jou toe!