+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Catania

De pracht van de door Unesco erkende binnenstad laat je nooit meer los. Prachtige gebouwen, de verfijnde Siciliaanse keuken, hier geniet je met de grote G. Terwijl je de machtige vulkaan Etna op een boogscheut afstand ligt, geniet jij ten volle van de tweede grootste stad van Sicilië.

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Catania, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Catania door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


    7/ 7 bereikbaar per telefoon, e-mail of via social media

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw travel companion voor hotels, huurwagens en unieke belevenissen ter plaatse

Goedkope vliegtickets Catania

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN CATANIA?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU