+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Istanbul

Istanbul vormt het kruispunt van Europa en Azië, strategisch gelegen op beide oevers van de Bosporus. Deze magische metropool verenigt een roemrijk verleden met een verrassend modern heden. Ooit was Istanbul de hoofdstad van het Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse Rijk. Vandaag is het de grootste stad van Turkije met talrijke indrukwekkende bezienswaardigheden. Verdwaal in de Grand Bazaar, herbron in een traditionele hamam, wandel op de Galatabrug of bewonder de pracht van de Hagia Sophia. Waar wacht je nog op?

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Istanbul, vind je bij Connections!
Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Istanbul door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


  7/ 7 bereikbaar per telefoon, e-mail of via social media

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw travel companion voor hotels, huurwagens en unieke belevenissen ter plaatse

Goedkope vliegtickets Istanbul

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN ISTANBUL?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Favoriete Bezienswaardigheden

Grand Bazaar

deze gigantische overdekte markt met duizenden winkeltjes en talloze straatjes garandeert je uren winkelplezier. Sieraden, tapijten, kleren, specerijen,... je vindt het hier allemaal. Vergeet niet te onderhandelen!


Topkapi Paleis

een sprookjesachtig Ottomaans paleis gelegen op een van de 7 heuvels van Istanbul. De honderd vertrekken en vier binnenplaatsen houden je een volledige dag zoet.


Boottocht op de Bosporus

De Bosporus scheidt Europa van Azië. Een boottocht op de rivier is dan ook een absolute must tijdens je citytrip Istanbul. Dagelijks vertrekken er boten naast de Galatabrug.


Hagia Sophia

werd in 532 opgetrokken als kathedraal, daarna omgevormd tot moskee en doet vandaag dienst als museum. Een indrukwekkend bouwwerk dat je tijdens je citytrip Istanbul zeker niet mag missen!


Lokale markten

Istanbul bezoeken zonder een bezoekje te brengen aan lokale markten is geen optie. Ze mogen dan op het eerste zicht wat overweldigend lijken, de standhouders helpen je met een warme glimlach verder. Je zal het soms met handen en voeten moeten uitleggen, maar de ervaring is geweldig.


2 Insider Tips

Cemberlitas Hamam

een van de mooiste en meest historische hamams van Istanbul, gelegen in de Sultanahmetwijk. Na een traditionele zeepmassage voel je je als herboren!


Istiklal Boulevard

flaneer langs de vele boetieks en theehuizen, verpoos op een terrasje in een van de zijstraten of geniet van het uitzicht over de Bosporus en de oude stad. 

Bijzondere weetjes

 • Istanbul is de enige stad ter wereld die op 2 continenten ligt: Azië en Europa

 • Vroeger ging Istanbul als Constantinopel door het leven. Dit naar de Romeinse heerser Constantijn de Grote. De stad ligt bovendien op 7 heuvels

 • De Grand Bazaar is de grootste traditionele bazaar ter wereld. Er zijn meer dan 3.000 winkeltjes

 • Istanbul telt meer dan 13 miljoen inwoners en dat zijn er dus meer dan in gans België

 • Je zou het misschien niet verwachten, maar het sneeuwt geregeld in Istanbul

 • Istanbul Praktisch

  Tijdsverschil: 1 uur later dan in België

  Temperatuur Istanbul heeft een gematigd klimaat met warme, vochtige zomers en lange, natte winters.

  Munteenheid: Turkse Lira (TRY). 1 TRY = 0,21 euro

  Officiële taal: Turks

  Reisdocumenten: een identiteitskaart of paspoort volstaat voor je vlucht naar Istanbul


  Voordelige vluchten naar Istanbul

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar Istanbul, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Istanbul door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

  Waarom VOOR Connections kiezen?

  27 Travel Shops
  27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
  Customer Service Center
  +32 (0)2/550 01 00
  contactcenter@connections.be
  Mobile Travel Agents
  Wij komen naar jou toe!